Autocad Alternatifi en başarılı 2 ucuz CAD programı nı sizlere sunacağız. Bilineceği üzere SharpCAM, Türk imalat sanayisine hizmet sunan en uygun maliyetli CAM yazılımıdır. Peki söz konusu CAD yani çizim programı olunca hangi yazılımı tercih edebilirsiniz? Gelin şimdi buna değinelim.

CADian 

CADian yazılımı, Autocad’e o kadar çok benziyor ki bazen hangi yazılımı kullandığınızı dahi karıştırabiliyorsunuz. Autocad’den bildiğiniz komutlar kullanabilir ve zaten tanıdığınız arayüz sayesinde hızla çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz.

Bunlar güzel ama şimdi gelelim bu programın en büyük artısına. Hafifleştirilmiş alt yapısı sayesinde çok hızlı çalışıyor. Gereksiz eklenti ve uzantılardan arındırılması çizim yaparken takılmadan hızlı hareket etmenizi sağlıyor. Abonelik sistemi yerine kalıcı lisanslama sağlandığı için son derece ekonomik bir tercih olacaktır.

CADian yazılımının 30 günlük bir deneme süresi bulunuyor. Buraya tıklayarak demo sürümünü bilgisayarınıza kurabilir ve tam sürümle test edebilirsiniz.

ALCAD

Belki de Autocad alternatifi deyince çoğu kişinin aklına gelen CAD yazılımlarından birisi de ALCAD. Türkiye’de köklü şirketlerin tercih ettiği bu yazılım son derece ucuz cad programı diyebiliriz.

Mimari ve mekanik sektörde yaygınlıkla tercih edilmesine karşın Türkiye’de özellikle elektrik ve makine sektöründe tercih ediliyor. CADian’da olduğu gibi ALCAD’de dosya türü DWG olduğundan Autocad’den gelen veya giden dosyalarda sorunsuz çalışır.

15 günlük ALCAD demo sürümünü indirmek için buraya tıklayın.

Bu 2 alternatif CAD yazılımı alabileceğiniz en başarılı ve ucuz cad programı olacaktır. DWG formatında 2D veya 3D projelerinizde güvenle tercih edebilebilir.

SharpCAM müşterilerine özel olarak hazırlanan CAD indirimlerinden yararlanmak için hemen bize ulaşabilirsiniz.

 


0 yorum

Bir cevap yazın

Avatar placeholder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.